ÁSZF

 

Általános szerződési feltételek

Alapelvek

A jelen Általános Felhasználási Feltételek (a továbbiakban: a „Felhasználási Feltételek”) határozza meg Fekete Ildikó egyéni vállalkozó (székhely:9400, Sopron, Lehár Ferenc u. 66.;adószám: 68337115-1-28 ;nyilvántartási száma 51581934) kizárólagos tulajdonában álló www.hashtagfestek.hu elnevezésű weboldal (a továbbiakban: a „Weboldal”) felhasználásának a feltételeit.

Felhasználónak (a továbbiakban: a „Felhasználó”) minősül minden olyan nagykorú természetes vagy jogi személyiséggel rendelkező gazdasági társaság vagy egyéb szervezet, aki a Weboldalt felkeresi, azon jegyet vásárol és ezáltal feliratkozik a Weboldal hírlevelére.

A Weboldal által nyújtott bármely szolgáltatás igénybevételével, hírlevélre való feliratkozással a Felhasználó magára nézve kötelezőnek fogadja el a jelen Felhasználási Feltételeket. A Felhasználási Feltételek ily módon való elfogadása egyben azt is jelenti, hogy a Felhasználó kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen Felhasználási Feltételek változásait nyomon követi. Amennyiben a Felhasználó a jelen Felhasználási Feltételeket nem fogadja el, úgy nem jogosult a Weboldal használatára, illetve a Weboldal által kínált szolgáltatások igénybevételére. A Weboldal tulajdonosa és/vagy működtetője jogosult a jelen Felhasználási Feltételeket bármikor egyoldalúan módosítani.

A Felhasználó köteles a hozzá köthető, valós adatokat megadni. A Weboldal tulajdonosa és/vagy működtetője, amennyiben tudomására jut, hogy a Felhasználó által megadott adatok köre nem valós elemeket (is) tartalmaz, jogosult a Felhasználó Szolgáltatáshoz való hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni.

 

Fogalmak

Üzemeltető: Fekete Ildikó e.v.

Felhasználó/Vásárló: A weboldal által kínált szolgáltatások igénybe vevője.

Bejelentkezés/Jegyvásárlás: A Weboldalon keresztül történő bejelentkezést követő jegyvásárlás az Eseményre.

Szolgáltatás: Közösségi művészeti élmény, valamint a Weboldalon keresztül a tranzakciók lehetőségének biztosítása

Esemény: Egy konkrét időponthoz, dátumhoz és helyszínhez köthető #festek közösségi program.

Online esemény: Egy konkrét időponthoz, dátumhoz, interneten közvetített élő videós #festek közösségi program.

Weboldal: www.hashtagfestek.hu és annak minden microoldala.

 

A #festek Művészeti Stúdió szolgáltatása

A #festek közösségi művészeti élmény, melynek során Felhasználó a #festek Művészeti Vezető segítségével, iránymutatásával különböző alkotásokat készít el. A Weboldalon több esemény és ahhoz rendelve az Eseményen/Online eseményen készülő alkotás képe megtalálható, ezeket a weboldal működtetője határozza meg, Felhasználó a megadott lehetőségek közül választ időpontot, helyszínt és programot.

 

Változó tényezők: Az események időpontja, helyszíne, instruktora és felépítése változhat. A kiválasztott Eseményen/Online eseményben is lehetnek változtatások a weboldal működtetője megítélése alapján, így előfordulhat, hogy nem az előre megadott képet festik vagy nem az az művészeti vezető tartja az Eseményt/Online eseményt, aki a Weboldalon szerepel.

 

Időkeret: A weboldal működtetője törekszik arra, hogy időben induljon és megadott idő alatt befejeződjön a program, azonban az időkeret esetenként változhat.

 

Alkotás: A weboldal működtetője semmilyen felelősséget nem vállal azért, hogy az Eseményen/Online eseményen a Felhasználó által elkészített alkotás olyan, vagy hasonló minőségű legyen, mint a Weboldalon az Eseménynél/Online eseménynél található alkotás

Vásárlás

A bejelentkezés és jegyvásárlás a Weboldalon kiválasztott Eseménynél/Online eseménynél a "Bejelentkezés" gombra kattintva lehet indítani. A Jegyvásárláshoz a Felhasználónak meg kell adnia a következő adatokat:

Név

Cím

Cég esetén cégnév és adószám

E-mail cím

Telefonszám

A Felhasználó a fenti adatok után kiválasztja, hogy milyen típusú jegyet kíván megvásárolni.

Választható jegytípusok:

-30x40 cm-es vásznora festi meg a képet. Csak önállóan foglalható! 

-40x50 cm-es vászonra festi meg a képet. Csak önállóan foglalható!

-50x60 cm-es vászonra festik meg a képet. Csak párosan foglalható! (2 személyre)!

Amennyiben a Felhasználó rendelkezik kupon kóddal, akkor a kupon kód mezőbe való beírással a virtuális kódon szereplő összeggel a rendszer automatikusan csökkenti a fizetendő összeget. 

A Jegyvásárlás a weboldalon bankkártyás fizetéssel, Barion tárcával történik. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A sikeres vásárlásról a Szolgáltató a Felhasználó által megadott e-mail címre küldött elektronikus levélben értesíti Felhasználót.

Lemondás, átruházás

A Felhasználó az eseményt legkésőbb az eseményt megelőző 72 óráig tudja módosítani vagy lemondani a foglalásban elküldött linkre kattintva. Ha Felhasználó az Esemény/Online esemény kezdőpontja előtt 72 órával nem mondja le, úgy lemondási szándékát nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben nem történik lemondás, úgy nem áll módunkban új helyet biztosítani másik eseményünkre, illetve az előre befizetett díj nem jár vissza. Az eseményt megelőző 72 órán belül a foglalás átruházható másik személyre. Az átruházási szándékot a Felhasználó köteles e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. jelezni, mely tartalmazza az Esemény címét, dátumát, helyszínét, az Átruházó nevét és az annak a személynek a nevét, akire a jegyet átruházzák. Facebookon, e-mailen, telefonon stb. történő lemondást nem áll módunkban elfogadni.  Az Esemény kezdetét megelőző 72 órán belüli Foglalás módosítás vagy lemondás esetén 1000 Ft/foglalás Átfoglalási díj fizetendő.

Kormányrendelet miatti bezárás vagy Esemény lemondása esetén a Szolgáltató a Felhasználó/Vásárló által befizetett összeget ajándékutalvány formájában írja jóvá.

Módosítással vagy lemondással kapcsolatos kérdéseket az alábbi e-mailre várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Az események változtatásának a jogát fenntartjuk Amennyiben az esemény a Szolgáltató oldaláról kerül törlésre, arról legkésőbb az Esemény/Online esemény kezdete előtt 3 órával értesíti a Felhasználót. Ez esetben a Felhasználónak lehetősége van 30 napig bármelyik eseményre költségmentesen átfoglalni. 

 Gyerektábor

A táborok alapvetően 4 naposak, azonban napi helyeket is lehet foglalni. Lemondás a tábor kezdete előtt 1 héttel lehetséges a foglalásban elküldött linkre kattintva. Ha Felhasználó az Esemény/Online esemény kezdőpontja előtt 1 héttel nem mondja le, úgy lemondási szándékát nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben nem történik lemondás, úgy nem áll módunkban új helyet biztosítani másik eseményünkre, illetve az előre befizetett díj nem jár vissza. . Az eseményt megelőző 1 héten belül a foglalás átruházható másik személyre. Az átruházási szándékot a Felhasználó köteles e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. jelezni, mely tartalmazza az Esemény címét, dátumát, helyszínét, az Átruházó nevét és az annak a személynek a nevét, akire a jegyet átruházzák.

Ajándékutalvány

A Vásárló sikeres fizetést követően az ajándékutalványt 24 órán belül a megadott e-mailre kapja. Az ajándékutalványok 12 hónapig bármelyik eseményen felhasználhatók. Egyszeri plusz egy hónapos meghosszabbításra azonban kérésre van mód. Az ajándékutalvány névre szól, tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a nevére az utalvány kiállításra került. Amennyiben az ajándékutalványt más használja fel, mint akinek a nevére az kiállítva lett, úgy a Vásárlónak a Szolgáltatónak írásban, e-mailben jeleznie szükséges a tulajdonos változást. Az ajándékutalvány kibocsátási értékénél kisebb értékű szolgáltatásigénybe vétele esetén az érték és a kibocsátási érték közötti különbség készpénzben nem téríthető vissza a Vásárlónak. Az utalvány készpénzre nem váltható, és nem visszaváltható. Az ajándékutalvány értékutalványnak minősül. Amennyiben a Vásárló magasabb értékű szolgáltatásra kívánja váltani, úgy a kibocsátott érték és igénybe kívánt venni szolgáltatás értékbeli különbsége megfizetendő.  A Szolgáltató a szolgáltatás értékének módosításának a jogát fenntartja. Amennyiben a Szolgáltató a  szolgáltatás értékét módosítja, úgy az ajándékutalvány kibocsátáskori értéke és az igénybe kívánt venni szolgáltatásnak az értékbeli különbsége megfizetendő.  Ajándékutalvány vásárlásakor a Vásárló az ÁSZF-et elfogadottnak tekinti.

 

Promóciók

          A Tulajdonosnak joga van kedvezményeket adni az eredeti jegyárból és/vagy az ajándéktárgyak árából. Ezen kedvezmények feltételeit változtathatja.

 

 Bérlet

          Bérletvásárlás esetén a felhasználó 5 alkalomra egyszerre vásárolja meg a jegyét, melyet bármelyik eseménynél felhasználhat. (Kivéve a külsős partner által szervezett eseményeknél, illetve azoknál, melyeknél külön jelezésre kerül, hogy nincs mód a bérlet felhasználására. Bérletváltás esetén a felhasználó 5 alkalommal az 50x40 cm méretű vászonra fest. A bérlet fél évig érvényes. Számlaigény esetén, azt a vásárlás megkezdése előtt kérjük jelezni. A bérlet egyes alkalmai átruházhatóak más személyre. Átruházást írásban kérjük előre jelezni!

 

 Közösségi oldalak

A Weboldalt lehetőség van a Felhasználó Facebook, YouTube vagy Instagram fiókjával összekötni. Amennyiben Felhasználó él ezzel a lehetőséggel, úgy részese lesz a #festek közösségének az adott külső oldalon is, így felkerülhetnek az Esemény/Online esemény dokumentált anyagai (pl. fényképek, az elkészült alkotása, az esemény videója stb.) a közösségi oldalakra is, ahol Felhasználó beazonosítható lesz. Ismerősei látni fogják, hogy a #festek közösség része.

 

A #festek eseményeiről kép- és hangfelvétel készülhet, melyet marketing célokra használhat. Amennyiben Felhasználó nem szeretné, hogy a róla készült felvételeket #festek felhasználja, úgy azt az Esemény helyszínén vagy az Online esemény kezdetével jelezze.

 

Irányadó jog, felügyeleti szervek

Az Üzemeltető és Felhasználó közötti jogviszonyra a magyar jog irányadó. A felek esetleges jogvita esetén, hatáskörtől függően kikötik az Üzemeltető székhelye szerinti, hatáskörrel rendelkező bíróság kizárólagos illetékességét.

A Szolgáltatással kapcsolatos fogyasztói panasszal a Felhasználó az illetékes fogyasztóvédelmi hatóság, elektronikus hirdetésekkel kapcsolatosan a hírközlési hatóság eljárását kezdeményezheti.

 

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság elérhetősége: 1364 Bp., Pf. 144; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Hivatalának elérhetőségei: levélcím, 1525 Budapest, Pf., 75; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bármilyen kérdés vagy panasz esetén a leveleket várjuk a következő e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Általános szerződési feltételek

A #festek Művészeti Stúdió szolgáltatása: Élményfestés

a, A #festek közösségi művészeti élmény, melynek során Felhasználó a #festek Művészeti Vezető segítségével, iránymutatásával különböző alkotásokat készít el. A Weboldalon több esemény és ahhoz rendelve az Eseményen/Online eseményen készülő alkotás képe megtalálható, ezeket a weboldal működtetője határozza meg, Felhasználó a megadott lehetőségek közül választ időpontot, helyszínt és programot.

b, Változó tényezők: Az események időpontja, helyszíne, felépítése változhat, valamint a Művészeti vezető személye is. A kiválasztott Eseményen/Online eseményben is lehetnek változtatások a weboldal működtetője megítélése alapján, így előfordulhat, hogy nem az előre megadott képet festik vagy nem az az művészeti vezető tartja az Eseményt/Online eseményt, aki a Weboldalon szerepel.

c, Időkeret: A weboldal működtetője törekszik arra, hogy időben induljon és megadott idő alatt befejeződjön a program, azonban az időkeret esetenként változhat.

d, Alkotás: A weboldal működtetője semmilyen felelősséget nem vállal azért, hogy az Eseményen/Online eseményen a Felhasználó által elkészített alkotás olyan, vagy hasonló minőségű legyen, mint a Weboldalon az Eseménynél/Online eseménynél található alkotás

e,  Az eseményeinket minimum 3 fő részvételével tartjuk meg.

f, Lemondás, átruházás: A Felhasználó az eseményt legkésőbb az eseményt megelőző 72 óráig tudja módosítani vagy lemondani a foglalásban elküldött linkre kattintva. Ha Felhasználó az Esemény/Online esemény kezdőpontja előtt 72 órával nem mondja le, úgy lemondási szándékát nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben nem történik lemondás, úgy nem áll módunkban új helyet biztosítani másik eseményünkre, illetve az előre befizetett díj nem jár vissza. Az eseményt megelőző 72 órán belül a foglalás átruházható másik személyre. Az átruházási szándékot a Felhasználó köteles e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. jelezni, mely tartalmazza az Esemény címét, dátumát, helyszínét, az Átruházó nevét és az annak a személynek a nevét, akire a jegyet átruházzák. Facebookon, e-mailen, telefonon stb. történő lemondást nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben az eseményt megelőző 72 órán kívüli időszakban történik lemondás, úgy a befizetett összeget ajándékutalvány formájában kerül jóváírásra, mely 3 hónapig bármelyik Eseményen felhasználható. Az Esemény kezdetét megelőző 72 órán belüli Foglalás módosítás vagy lemondás esetén 1000 Ft/foglalás Átfoglalási díj fizetendő.

g, Módosítással vagy lemondással kapcsolatos kérdéseket az alábbi e-mailre várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

h, Az események változtatásának a jogát fenntartjuk Amennyiben az esemény a Szolgáltató oldaláról kerül törlésre, arról legkésőbb az Esemény/Online esemény kezdete előtt 3 órával értesíti a Felhasználót. Ez esetben a Felhasználónak lehetősége van 30 napig bármelyik eseményre költségmentesen átfoglalni.

 

 

 

Rólunk mondtátok

,,Hatalmas élmény alkotni valamit, amiről azt hitted Te sosem leszel képes rá. Köszönjük, hogy megteremtettétek ezt az egészet és volt/van lehetőségünk kipróbálni magunkat. Imádjuk. :) " - Barbi

,,Nagyon jól éreztem magam, igazi kikapcsolódás volt számomra. Mindenkinek ajánlom, bátran menjen el és fessen valamit, mert ez egy különleges élmény, főleg ha valaki gyerekkora óta nem fogott ecsetet a kezében. :) " - Gyöngyi

...ahol festményeid életre kelnek:

#festek Művészeti Stúdió - Győr

Cím: 2025 Győr, Simor János püspök tere 22/B. (Térkép

Telefon: +36 70 250 0662

#festek Művészeti Stúdió - Sopron

Cím: 9400 Sopron, Sas tér 6. (Térkép)

Telefon: +36 70 250 0662