Ajánlatkérés

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Rólunk írták...

"A #festek művészeti stúdióban most új hobbira lelhet,  és megismerheti az eddig talán önmaga elől is rejtett kreativitását . A festőműhely tele van világhírű festményekkel, melyeket nem  a művészek, hanem kizárólag ilyen tárgyú képzettséggel nem rendelkező vendégek festettek. A festés érdekes módon manapság a XXI. században ismét reneszánszát éli, ezért is izgalmas élmény, hogy most  mindenki kipróbálhatja,  milyen ügyesen tud reprodukálni  egy híres festményt. A  közösen eltöltött néhány óra alatt egy festőművész irányításával mindenki lefestheti saját Van Gogh, Monet, Csontváry vagy akár Klimt festményét.

 Az esemény kiváló lehetőséget nyújt a teljes kikapcsolódásra. A színek, a vásznak és a finom borok kiszakítják  a szürke hétköznapokból, amihez hozzájárul  az alkotás öröme is . A közös festést követően  pedig mindenki a saját "világhírű" festményével és festménytáskájával térhet haza,  és azzal a felismeréssel, hogy: „Én is tudok festeni!”

A festések igazán jó hangulatindítók lány- és legénybúcsúkon! Ezzel különlegessé lehet tenni egy születésnapot, úgy, hogy sem meglepetésről, sem ajándékról nem kell gondoskodni.  A közös festés a céges csapatépítés kiváló eszköze is lehet.

Javasoljuk, hogy a stúdióban zajló eseményeket interneten is kövessék, hiszen esetenként kilépünk a megszokott keretekből, lebontjuk "falainkat", és különleges helyszínekre repítjük el vendégeinket. A kitelepülésekkel igyekszünk  exkluzív környezetbe helyezni programjainkat  azért, hogy a festés  igazán különleges élményé váljon!

A #festek művészeti stúdió célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a művészetet és a hétköznapi életet, mindezt egy  kreatív, „kézzel festhető” módon. Nemcsak a veszprémi kulturális program palettáján szeretne egy üde színfolttá válni, hanem maga is tesz a városért, azzal, hogy a műhelyben elkészült képek egy részét felajánlja közintézmények falainak színesítésére. " 

Veszprémi hét, 2017.04.13.

Rólunk mondtátok

,,Hatalmas élmény alkotni valamit, amiről azt hitted Te sosem leszel képes rá. Köszönjük, hogy megteremtettétek ezt az egészet és volt/van lehetőségünk kipróbálni magunkat. Imádjuk. :) " - Barbi

,,Nagyon jól éreztem magam, igazi kikapcsolódás volt számomra. Mindenkinek ajánlom, bátran menjen el és fessen valamit, mert ez egy különleges élmény, főleg ha valaki gyerekkora óta nem fogott ecsetet a kezében. :) " - Gyöngyi

...ahol festményeid életre kelnek:

#festek Művészeti Stúdió - Győr

Cím: 9021 Győr, Újlak út 4. (Térkép

Telefon: +36 70 250 0662

#festek Művészeti Stúdió - Sopron

Cím: 9400 Sopron, Ravazd utca 46. (Térkép)

Telefon: +36 70 250 0662